Agenda

Ascensus – the programme for in-house lawyers and business leaders' event

6 December 2023

Time	Room	Session	Speakers
1.30pm – 2pm	Nottingham client suite area	Registration	
2pm – 2.05pm (5 minutes)	Nottingham room 5	Introduction	Richard Nicholas , Partner and Ascensus lead
2.05pm – 2.35pm (30 minutes)	Nottingham room 5	Breach of confidence and ex-employees - how to avoid your ex-employees taking confidential information, how to avoid new employees bringing confidential information, and what you can do if problems do arise	Giles Parsons, Partner and Hayley Smith, Associate
2.35pm – 3.05pm (30 minutes)	Nottingham room 5	Personal Liability for GCs? - what your role is and how insurance can protect you	Jeremy Irving , Partner
3.05pm – 3.30pm (25 minutes)	Nottingham room 5	The King and AI – Data and AI implications of the King's speech	Richard Nicholas , Partner and Ascensus lead
3.30pm – 3.45pm (15 minutes)	Nottingham client suite area	Refreshment break	
3.45pm – 4.15pm (30 minutes)	Nottingham room 5	The Building Safety Act – why it matters to you (even if you're not a construction lawyer)	Gavin Hoccom, Senior Associate
4.15pm – 4.45pm (30 minutes)	Nottingham room 5	Employment update	Emma Capper , Partner
4.45pm – 5pm (15 minutes)	Nottingham room 5	Questions, closing and feedback	Richard Nicholas
5pm until late	Nottingham client suite area	Networking, drinks and canapes	